HT Eronet predstavio nove Samsung modele

HT Eronet je u Mostaru, na prodajnom mjestu u Mepas Mallu, premijerno predstavio nove Samsungove modele – Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge.

„Nama u HT Eronetu, veliko je zadovoljstvo i čast, da smo svojim korisnicima osigurali da prvi u Bosni i Hercegovini vide Samsungova najnovija tehnološka dostignuća. Kao i prethodni modeli, uvjereni smo da će nova generacija premium Samsungovih mobilnih aparata polučiti veliki uspjeh kod HT Eronet korisnika. Uz najnovije Samsung modele, idealno se slažu HT Eronet Super tarife za privatne korisnike, i Poslovni Mix tarife za poslovne. S velikom količinom uključenog internet prometa, osiguravaju krajnjim korisnicima osnovicu za korištenje novih Samsung premium modela do krajnjih granica“ – kazao je Tomislav Ruk, član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu.

Kao dodatne pogodnosti, korisnici na raspolaganje dobivaju i veliku količinu besplatnih minuta prema svim mrežama u Bosni i Hercegovini, kao i veliki broj besplatnih SMS poruka. HT Eronet je, u suradnji sa Samsungom, za prvih 30 korisnika koji rezerviraju ove modele preko stranice www.hteronet.ba, osigurao uređaj Gear VR na dar.

Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge spoj su najboljeg softvera i tehnologije u klasi, opremljeni i praktičnim funkcionalnostima kao što su otpornost na vlagu i prašinu te mogućnost prihvata microSD kartica. Izniman spoj stakla i metala slijedi dizajnerske smjernice serije Galaxy S6, a novi su uređaji elegantni i ugodni za korištenje, zahvaljujući oblim rubovima. Velika je pozornost posvećena i autonomiji baterije, kao i mogućnosti brzog punjenja, bilo da se koristi kabel ili bežični punjač.

Novi Samsungovi modeli Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge, na prodajnim mjestima HT Eroneta bit će dostupni sredinom mjeseca.

(www.jabuka.tv)