HT Eronet obradovao štićenike udruga Susret i Cvijet

U sklopu akcije blagdanskog darivanja potrebitih, HT Eronet ove je godine obradovao štićenike Udruge roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama “Susret” iz Čitluka i Humanitarne udruge “Cvijet” iz Čapljine.

Darove je, uime HT Eroneta, uručila rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije Misijana Brkić-Milinković, koja je štićenicima i djelatnicima ovih udruga prenijela i pozdrave predsjednika Uprave Vilima Primorca.

Svake godine, pa tako i ove, unatoč pandemiji i svim izazovima koje ona sa sobom nosi, HT Eronet darovao je računala za rad ovih dviju udruga iz Čitluka i Čapljine, a svim velikim i malim štićenicima, osigurali smo i prigodne paketiće. Moram priznati da je to bio jako emotivan susret. Dočekali su nas s radošću, pjevali božićne pjesme, častili kolačima… Bilo je prekrasno i ponosna sam što smo mogli, ovim predivnim djevojčicama i dječacima, djevojkama i mladićima, donijeti osmijeh na lice i radost u srca. Sigurno je da ćemo osluškivati potrebe naše zajednice i na ovaj način i dalje pomagati onim najranjivijim i onim najpotrebitijim.

Potrudili smo se da u paketićima budu i društvene igre i didaktičke igračke, tako da se mogu iskoristiti i u svakodnevnom edukacijsko-rehabilitacijskom radu sa štićenicima ovih udruga, kazala je Dragana Ostojić iz Odjela za nabavu HT Eroneta.

Uime Udruge “Susret” koja djeluje u Edukacijsko-rehabilitacijskom centru “Sv. Josip Radnik”, zahvalila je v. d. ravnateljice Matea Brekalo.

Hvala HT Eronetu što je obradovao naše štićenike i osigurali nam ovu vrijednu donaciju. Naš centar službeno otvara svoja vrata na proljeće i nadamo se da će biti još ovakvih hvalevrijednih akcija dobrih ljudi, bez kojih naš rad ne bi bio moguć, kazala je.

Uime Udruge Cvijet iz Čapljine zahvalila je predsjednica Andrijana Suton.

Uz ove dvije udruge, donacija od dva računala uručena je i HKUD-u Sv. Ante iz Dretelja, a uime HKUD-a zahvalila je predsjednica društva Nikolina Brajković.

*PR članak