HT ERONET Božićna bajka može početi

Sve je spremno za HT ERONET Božićnu bajku koja će se, u organizaciji Hrvatskoga doma Herceg Stjepan Kosača, održati u utorak i srijedu, 19. i 20. prosinca 2017. godine.

Tim povodom u maloj dvorani Kosače održana je konferencija za novinare na kojoj su se obratili: Glorija Krišto– PR Kosače, Anja Puhalo – voditeljica Mostarskih mažoretkinja, Tina Laco – u ime Maloga teatra Mostar i Misijana Brkić Milinković – rukovoditeljica Korporativnih komunikacija HT ERONET-a.

Božićna bajka počinje u utorak, 19. prosinca u 13 sati predstavljanjem slikovnice “Mačak Kiki”, autorice Sonje Škobić. Slijede “Kutak-čitaonice” za djecu s Bakom Mrazicom (prof. dr. Vida Sreta Žuljević) te “Željaonica”, gdje će najmlađi pisati pisma Djedu Božićnjaku te se fotkati za uspomenu s njim i njegovim pomoćnicama.

Predstava za djecu djelatnika HT ERONET-a uz podjelu paketića “Superjunaci u tvornici igračaka”, u izvedbi Maloga teatra Mostar, na rasporedu je od 15 sati.

Drugoga dana Božićne bajke, od 18 sati, ispred Kosače prolaznike će prigodnim božićnim pjesmama zabavljati Ivo Jurić i Karlo Milićević, a za 19 sati planirana je “Blagdanska plesna razglednica s Mostarskim mažoretkinjama”, u kojoj sudjeluju i PŠK Zrinjski, Plesni studio Mo Stars, PS FLASH Mostar, Plesni klub Erigo-D, Plesni centar ProDance, Plesni studio B-dance.

Nadam se da će svi koji dođu na našu Božićnu bajku u njoj i uživati. Svi ste dobrodošli. Želim naglasiti kako je HT ERONET ove godine priredio i prigodan blagdanski program – predstavu “Božićna priča” Lutkarskoga kazališta Mostar i podjelu paketića uz Djeda Božićnjaka djeci Gruda, a isti program planiran je za male Čapljince, 22. prosinca. Uz to, ove ćemo godine paketićima obradovati i štićenike Udruge roditelja i djece s posebnim potrebama Vedri osmijeh, a članica Uprave HT ERONET-a Gordana Bilić uručit će i dar HT ERONET-a – televizor,  povodom otvaranja novih prostorija ove udruge i to u srijedu, 20. prosinca u 11 sati. Dogodine našu blagdansku priču za djecu namjeravamo proširiti na cijelu BiH, kazala je rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a Misijana Brkić Milinković.

(www.jabuka.tv)