Hrvatska bruji o stravičnoj nesreći: Automobil se zabio u naplatnu kućicu i usmrtio djelatnika HAC-a – Jabuka.tv

Hrvatska bruji o stravičnoj nesreći: Automobil se zabio u naplatnu kućicu i usmrtio djelatnika HAC-a

U subotu u ranim jutarnjim satima je na naplatnim kućicama Mraclin na autocesti A11 u smjeru Siska došlo do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao djelatnik HAC-a.

Zagrebačka policija potvrdila je tek da je jutros u 5:30 vozač automobila kod naplatnih postaja Mraclin na autocesti A11 izgubio nadzor na vozilom i udario u objekt HAC-a, piše Index.hr.

Što se točno dogodilo?

Još uvijek se ne zna zbog čega je vozač BMW-a izgubio kontrolu nad automobilom, ali neslužbene informacije govore da se automobil u jednom trenutku odvojio od ceste i probio zid objekta u kojem se, nažalost, nalazio radnik HAC-a koji je poginuo na licu mjesta.

Fotografije snimljene na licu događaja prikazuju veliku rupu nastalu od prolaska automobila kroz zid objekta uz naplatne kućice.

Vozač BMW-a završio u bolnici

Vozač je, kako se doznaje, prebačen u bolnicu, ali težina njegovih ozljeda još uvijek nije poznata.

Policijski očevid će zbog kompleksne situacije potrajati, nakon čega će biti poznato zbog čega je došlo do nesreće, ali i hoće li protiv vozača biti podignuta kaznena prijava.

HAC potvrdio da je preminuo njegov djelatnik

Iz Hrvatskih autocesta jutros su potvrdili da je u nesreći preminuo njihov djelatnik.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila rano ujutro na naplatnoj postaji Mraclin, na autocesti A11 Zagreb – Sisak, život je izgubio jedan naš djelatnik. Ovim putem želimo izraziti duboko žaljenje zbog ovog tragičnog događaja, te ovim putem obitelji našeg djelatnika izražavamo sućut, stoji u priopćenju HAC-a.

Točan uzrok nesreće znat ćemo po okončanju izvidnih radnji nadležne policijske uprave. Molimo za razumijevanje u ovom teškom trenutku za obitelj naših djelatnika kao i za našu tvrtku, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)