HNŽ: U prometnim nesrećama poginuli mladić i 53-godišnjak

Policijski službenici u Hercegovačko-neretvanskoj županiji zabilježili su dvije prometne nesreće sa smrtnim ishodom.

Kako je priopćeno iz MUP-a HNŽ, u subotu u 18 sati dogodila se teška prometna nesreća na cesti M-6 u mjestu Poprati kod Stoca.

Vozač automobila Passat S. R. (1963.) sletio je s ceste i tom je prilikom zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. Hospitaliziran je u Županijskoj bolnici ‘dr. Safet Mujić’ u Mostaru.

Iz te zdravstvene ustanove u 19:45 sati obavijestili su policiju da je S. R. od zadobivenih ozljeda preminuo. O ovome je upoznata i dežurna tužiteljica.

U nedjelju u 3:35 sati u mjestu Gnojnice, južno od Mostara, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao G. A. (1988.).

Iz MUP-a HNŽ priopćeno je kako je za upravljačem BMW-a bio G. S. (1987.) i on je u ovoj nesreći zadobio teške tjelesne ozljede. U vozilu je bio još i B. A. koji je ovom prilikom lakše ozlijeđen.

Mladići su se kretali cestom koja povezuje Blagaj i Gnojnice te su u jednom trenutku izletjeli s ceste i prevrnuli se. Na mjestu nesreće preminuo je G. A., dok su ostali hospitalizirani.

O ovome je upoznata dežurna tužiteljica koja je za Bljesak.info rekla kako je uzrok nesreće vjerojatno neprilagođena brzina, ali da se provode dalje istražne radnje kako bi se utvrdilo što je točno dovelo do ove prometne nesreće. Očevid su obavili službenici Policijske uprave Mostar. Automobil je radi vještačenja prebačen u krug PU Mostar.

(Bljesak.info)