Helen Doron Young Heroes -humanitarni koncert u kinu Borak u nedjelju

Nova globalna kampanja edukativne grupe Helen Doron, “Young Heroes”, ohrabruje djecu da zajedničkim snagama mijenjaju svijet na način da poboljšaju svoje zajednice. “Young heroes” je društveno-odgovorna kampanja natjecateljskog karaktera i sudjelovati mogu djeca iz cijelog svijeta do 19 godina starosti. Tri projekta koja uđu u finale očekuju novčane nagrade.  No, važno je napomenuti da su u ovoj humanitarnoj kampanji svi pobjednici i da je misao vodilja cijelog projekta kako svako dijete može postati junakinja ili junak. Mali ili veliki, heroji su svi oni koji pomažu drugima i potiču pozitivne promjene.

I učenici Helen Doron English škole u Širokom Brijegu dio su ovog hvalevrijednog projekta, te su sa svojim roditeljima i teachericama kroz 3 koraka svoje ideje proveli u djelo. Kroz prvi dio projekta, DISCOVER, zajednički su istražili probleme u svojoj zajednici. Kroz sljedeći korak, DREAM, smišljali su kreativne načine kako te iste probleme riješiti i unaprijediti svoju lokalnu zajednicu. U završnoj fazi projekta, DO, timski  su razradili ideju o humanitarnom  koncertu za štićenike doma „Marija – naša nada“, ustanovi koja skrbi o djeci s poteškoćama u razvoju.

Događaj će biti zabilježen kamerama jer je projekt natjecateljskog karaktera. Video uradak će pratiti čitav razvoj i implementaciju ideje te će se naći na službenoj stranici projekta na kojoj će se moći glasovati za najbolji video. Dvadeset videa s najviše glasova ulaze u drugi krug natjecanja u kojem žiri bira pobjednike i dodjeljuje novčane nagrade.

I vi se možete pridružiti projektu “Young Heroes” i na taj način pridonijeti ostvarivanju pozitivnih promjena u svojoj zajednici. Humanitarni koncert za štićenike doma „Marija – naša nada“ će se održati u nedjelju, 21.05. u 17 sati. u kinu „Borak“. Dođite i podržite male heroje u realizaciji ove plemenite akcije!

Za  više informacija posjetite Facebook stranicu Helen Doron Široki Brijeg.

Young heroes, me and you! We discover, dream and do!