Helen Doron škola u Širokom Brijegu započinje školsku godinu s novim izgledom i novom učionicom za Teen English

1985. godine Helen Doron, britanska jezikoslovka i edukatorica, revolucionirala je poučavanje engleskog kao stranog jezika, razvivši metodu koja imitira način na koji bebe uče materinski jezik.

Helen Doron English proširio se na sve kontinente, a ideja vodilja osnivačice bila je i ostala u potpunosti iskoristiti sposobnosti učenja kod djece svih dobi i stvaranje prvorazrednih programa za učenje. Razvojni timovi Helen Doron svakodnevno podižu razinu učenja engleskog jezika poučavajući djecu tijekom emocionalnog, fizičkog, kreativnog i intelektualnog rasta i razvoja.

Kruna dugogodišnjeg uspješnog rada je i priznanje uručeno ove godine u Las Vegasu za najbolju svjetsku franšizu za djecu i obrazovanje u 2019. godini. 

Helen Doron škola u Širokom Brijegu nudi programe za djecu od 2 do 14 godina starosti. Programi su posebno prilagođeni za svaki uzrast, od onih najmlađih do TEEN programa koji su namjenjeni tinejdžerima.

Jedan od programa je i A Tale of Two Tales, koji pored zahtjevnog vokabulara i gramatike, djecu uči osnovama glume, govorništva i javnog nastupa. Zavšni čin ovog programa je predstava u trajanju od 45 minuta s kojom polaznici ovog tečaja uvijek oduševe sve prisutne.

 

Svi programi nude puno više od engleskog i to uvijek na zabavan način. Pored učenja engleskog jezika djecu se svake godine, preko raznih projekata, motivira na stvaranje pozitivnih promjena u njihovoj zajednici.

Profesorice Helen Doron škola iz svih zemalja svijeta prolaze iste edukacije koje su u stvari temelj uspješnosti metode, a program i materijali s kojima se predaje su, također isti u svim zemljama svijeta.

Ove godine se na globalnoj razini mijenja i vizualni identite svih škola, a kako to izgleda u Širokom Brijegu možete pogledati u galeriji.

Nastava za već upisane učenike kreće od četvrtka 5. rujna, a svi novi koji se žele priključiti mogu se prijaviti za besplatni ogledni sat na telefon 063/916-000 ili na mail [email protected]

Veslimo se vašem dolasku.

*PR članak