Hendrick’s Grand Cabaret – dekadentni gin za duše slobodnog duha

Pozivamo sve sanjare, umjetnike i duše slobodnog duha!

Očarana povijesnim voćnim napitkom koji je bio u modi u Parizu početkom 20. stoljeća, gospođa Lesley Gracie stvorila je dekadentno ukusan Hendrick’s gin koji traži užitak i prožet je neukroćenom bujnošću i  poezijom.

Ovaj izuzetno ekstravagantni gin krasi bogat ansambl svijetlih okusa koji zavode osjetila. Čini se da su okusi koštuničavog voća, mirisi ruže i gina bili čarobna kombinacija u najraskošnijim pariškim lokalima na prijelazu u 20. stoljeće, a eaux de vies, rakija od breskve, liker od višnje bili su ‘in thing’ za one koji su imali novca za proslavu u spektakularnom stilu.

Glavni destiler, alkemičar i pjesnik Lesley Gracie vješto je spojila ove okuse u zanosno voćni duh, gdje piruete dekadentnog koštuničavog voća dijele pozornicu sa slatkim začinskim biljem i čine elegantnu osjetilnu gozbu koja je ugodna, a opet lagana poput svile.

Ovo je svijetli, odvažni gin koji ima bogatu dubinu i slojeve okusa, a opet je osvježavajući i lagan – idealan je u kombinaciji Hendrick’s Grand Cabaret i Tonic. Ako želite biti malo otmjeniji, Hendrick’s Grand Cabaret Royale je ugodan način da nazdravite i kombinira Hendrick’s Grand Cabaret, brusnicu, limetu te dašak šećernog sirupa prelivenog šampanjcem ili pjenušcem za dodatnu dekadenciju.

*Sponzorirani članak