Guma M na Sajmu predstavila novi brand vozila MG

Povratak u budućnost uz najnovije modele na tržištu automobilizma kompanija GUMA M je na ovogodišnjem sajmu Gopodarstva u Mostaru predstavila najaktualnije, a ujedno i najnovije automobile iz Renault grupacije te potpuno novog brenda na tržištu.

Koja vozila su plijenila oka posmatrača svih prolaznika na štandu kompanije GUMA M i što se zapravo krije iza novog brenda na tržištu?

Kompanija GUMA M nakon 27 godina uvodi novi brend, pa su posjetitelji sajma ovaj put imali priliku otkriti poznato automobilsko ime u potpuno novom izdanju.

Velikom premijerom i svečanim otvaranjem u Mostaru marka MG Motors stigla je, pa su svi posjetitelji imali priliku razgledati sve njihove modele. Izuzetno privlačne kombinacije uloženog i dobivenog. Prostranost i bogata serijska oprema, uz provjerene benzinske i hibridne motore, čine ove modele najprivlačnijim na tržištu.

Ono gdje MG Motor zaista ima velike ambicije je tržište električnih automobila.

Jedno je sigurno atraktivna ponuda MG Motor vozila obogatit će cjelokupnu automobilsku ponudu na našem tržištu s modelima poput B-SUV modela MG ZS u benzinskoj i električnoj izvedbi, te C-SUV modela MG HS turbo benzinskoj i MG eHS plug-in hybrid varijanti.

Svi modeli dolaze uz jednu od vodećih garancija na tržištu – 7 godina i 150.000 km, što MG modele čini još atraktivnijim za privatne i poslovne korisnike.

Premijerno na sajmu javnosti u BIH po prvi put su predstavljena i dva potpuno nova modela iz RENAULT grupacije a to su modeli: Megan Full E-Tech electric, Renault AUSTRAL full hybrid, te šlag na kraju, novi NISSAN X TRAIL epower e4orce, s jedinstvenom tehnologijom pogona na 4 kotača i elektro motora od 213 KS koji pokreće vozilo dok mu benzinski motor služi za punjenje baterije.

Kako i priliči jednoj sajamskoj manifestaciji, kroz 5 dana isti će pružiti pregršt sadržaja i dodatnih atrakcija za sve generacije.

Svi oni koji se odluče na kupovinu, kao i oni koji žele provjeriti o kakvom modelima je zapravo riječ moći će to učiniti na licu mjesta te provjeriti specifikacije vozila, konzultirati se kod prodajnih savjetnika i dobiti posebne pogodnosti za ugovaranje vozila na sajmu.

Pored automobilskih noviteta, na samom ulazu u Paviljon II izlaže i veliki broj industrijskih, poljoprivrednih, kamionskih guma, kao i putničkog i programa!

Raskošnu ponudu svjetskih proizvođača guma poput Michelin, Bridgestone, Uniroyal, Petlas, Matador, možete već naručiti kod naših prodajnih savjetnika.

Već danas osigurajte dodatne popuste, saznajte koje dimenzije gume najbolje pristaju vašem vozilu, saznajete ujedno i sam proces nastajanja guma, od obrade sirovine do distribucije, kao rigorozne kontrole koje se primjenjuju pri izradi svake gume.

Prodajni savjetnici će vrlo rado odgovoriti na sva vaša pitanja, upoznati vas o gumarskim novitetima, cijenama te planovima razvoja novih tehnologija usmjerenih o očuvanju prirode, povećanju sigurnosti sve većih i kompleksnijih vozila, kao i vlasnika.

Ne propustite priliku posjetiti naše štandove, čekamo vas!

(www.jabuka.tv)