GUMA M isporučila još jednoj mostarskoj kompaniji električno vozilo

Tvrtke, posebno one čija se vozila svakodnevno moraju kretati gradom sve više kupuju električne automobile. Ako dnevno prelazite velike kilometraže u gradu i na kraćim relacijama uz električni automobil možete jako mnogo uštedjeti.

To je jasno i tvrtkama koje sve više kupuju električne automobile za svoje potrebe. Upravo je to i razlog zašto se mostarska kompanija ZAPP odlučila za kupovinu eletričnog auta.

GUMA M kompanija je upravo isporučila mostarskoj kompaniji ZAPP električno vozilo Renault ZOE i to je samo početak elektrifikacije vozila u njihovom voznom parku.

Renault ZOE pokazao se izrazito prikladnim dostvnim vozilom za njihove potrebe isključivo zbog dometa do 300 km u stvarnim uvjetima vožnje. Ima punjač koji puni bateriju do maksimalnog kapaciteta za samo sat i pol na brzoj punionici, 3h na javnoj, dok jednosatna pauza za ručak je dovoljna za dodatnih 100 km.

Dostavna vozila svakodnevno dostavlja pakete do vrata korisnika kako bi isporučili željene proizvode, što ostavlja trag na prirodu i utječe na klimatske promjene. Zbog utjecaja takvog poslovanja na okoliš, zaštita klime i okoliša, te zbog znatne uštede na gorivu odlučili su se za kupovinu električnog automobila.

Zbog kupnje dostavnih električnih automobila ukupni broj električnih automobila na našim cestama je u porastu. Naime u BiH na cestama trenutno ima 69 registriranih električnih automobila, a GUMA M je samo u prva tri mjeseca 2022 godine isporučila već 6 RENAULT–ovih električnih vozila.

*PR članak