GUMA M isporučila flotu od 45 Renaulta kompaniji Orbico

Uvoznik za Renault automobile u BiH, kompanija GUMA M, isporučila je novu flotu vozila. Ovoga puta, prednost u eksploataciji Renault automobila prepoznala je vodeća distributivno-logistička kompanija na našim prostorima, Orbico Grupa.

Prednosti u dugogodišnjoj eksploataciji Renault vozila pored fizičkih kupaca, sve više prepoznaju i poslovni korisnici. Uvoznik za Renault automobile u BiH GUMA M isporučila je novu flotu od 45 vozila, u rasponu od gradskog modela Clio, do lidera u klasi velikih furgona modela Master, koji zapravo i nema konkurenciju na LKV tržištu.

Glavnicu flote čini Clio četvrte generacije koji se u više od dvije decenije postojanja uspješno nametnuo i u obavljanju komercijalnih poslova. Spoj moderne tehnologije iz viših segmenata, ekonomičnih dCi agregata i okretnosti u urbanim sredinama učinio je Clio omiljenim vozilom velikog broja kompanija u regiji i svijetu.

Koncept modernih, okretnih, štedljivih i na kraju izdržljivih automobila, prepoznala je kompanija Orbico, koja je svoj raznoliki vozni park obogatila flotom aktuelnih Renault modela. Naime, Orbico grupa je vodeći distributer velikog broja globalno zastupljenih brendova vrhunske kvalitete koje obuhvataju širok asortiman, od proizvoda za njegu i ljepotu, preko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, tehničkih i električnih uređaja do farmaceutskih proizvoda, igračaka, tekstila, kao i motornih ulja.

Takav obiman i raznolik asortiman proizvoda sa više od 200 globalnih i lokalnih brandova i ulogom distributera za više od 40.000 kupaca zahtijeva visok stepen profesionalnosti i ujedno fleksibilnosti u poslovanju Orbico Grupe, koje Renault automobili prema svojoj esencijalnoj orijentaciji mogu kvalitetno podržati i učiniti efikasnijim u svakodnevnom korištenju, kako prema pojedincu, tako i prema kompaniji.

Budući da su istovremeno posvećeni stalnim inovacijama i visokom stepenu sigurnosti, Renault automobili su u svakoj floti savršeni partneri za najsloženije poslovne zadatke i izazove, a razvijenost servisne mreže i mobilne asistencije na cesti upotpunjuju faktore odgovornosti i povjerenja, koje svaka kompanija smatra neophodnim za uspješno i optimizirano poslovanje.

(www.jabuka.tv)