Grude: Policija spriječila primopredaju droge, uhićena jedna osoba

Jedna osoba uhićena je u Grudama nakon što je policija preduhitrila primopredaju droge.

U ponedjeljak, 26. listopada, oko 11:00 sati, postupajući temeljem prikupljenih operativnih saznanja o mogućoj primopredaji opojne droge na području općine Grude, točnije u Ulici Gojka Šuška, policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Grude zatekli su u navedenoj ulici osobu J.S. (29), sa šireg područja općine Grude, a nakon što je primijetio policijske službenike isti je odbacio u svojoj neposrednoj blizini PVC smotuljak, navodi se u priopćenju Uprave policije MUP-a ŽZH objavljenom na službenim web stranicama u utorak poslijepodne.

Na mjestu događaja izvršen je očevid kojom prilikom je odbačeni PVC smotuljak izuzet. Utvrđeno je da se u navedenom PVC smotuljku nalazi manja količina suhe zeljaste tvari koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa marihuana, pojašnjavaju iz policijew.

J.S. lišen je slobode i doveden u prostorije PU Grude gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada zbog osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela iz članka 239. KZ-a F BiH.

Po kompletiranju predmeta PU Grude podnijet će Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu odgovarajuće Izvješće o počinjenom kaznenom djelu protiv J.S. (29), objavljeno je na stranici MUP-a ŽZH.

Provaljeno u više kafića i butika u Posušju

(www.jabuka.tv)