Grude: Crnogorac šleperom udario u osobni automobil i ostao visiti na mostu

Na magistralnoj cesti M6 u mjestu Ružići na lokalitetu Prispa u općini Grude dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo teretno vozilo i osobni automobil. 

”Očevidom, kojeg su izvršili pripadnici PU Grude, utvrđeno je da su u prometnoj nesreći sudjelovala dva vozila. Teretno vozilo crnogorskih reg. oznaka, koje se iz smjera Ljubuškog kretalo u smjeru Gruda i kojim je upravljao V.D. (1962.) te osobno motorno vozilo marke VW Polo koje se kretalo iz smjera Gruda u smjeru Ljubuškog i kojim je upravljao vozač V.P. (1956.)” potvrđeno je za portal Jabuka.tv iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

”Nitko nije ozlijeđen, a na vozilima je nastala velika materijalna šteta. Utvrđeno je da je nezgodu skrivio vozač teretnog vozila koji je zbog prevelike brzine, na mokrom kolniku u jednom trenutku izgubio kontrolu nad istim. Došlo je do kontakta između vozila, a u cilju izbjegavanja težih posljedica, vozač teretnog vozila potom je naglo skrenuo usred čega je po mokrom i skliskom kolniku vozilo proklizao i sletilo s ceste, s tim da je priključna prikolica ostala na kolniku.” potvrdio je za portal Jabuka.tv glasnogovornik Uprave policije MUP-a ŽZH Damir Čutura.

Promet je u 14:00 sati u potpunosti normaliziran, a do tada su pripadnici PU Grude preusmjeravali vozila na alternativne pravce.

prometna_grude_1

prometna_grude_2

prometna_grude_3

(www.jabuka.tv)