Golden glory borilački spektakl u Širokom Brijegu

Borilački spektakl ”Golden glory” održat će se u Hercegovina Areni, 10. prosinca i to je prvi put da se organizira u Širokom Brijegu.

Večer borilačkih vještina održat će se u Hercegovina Areni (dvorana u Tucakovića), a u  sklopu Golden glory fight nighta sve posjetitelje očekuje ukupno devet borbi. 

Mečevi se održavaju po pravilima amaterskog boksa gdje će biti ukupno šest takvih borbi, a očekuju nas i borbe profesionalnog kickboxa gdje će biti tri borbe.

Na ovom borilačkom spektaklu nastupit će borci iz cijele Bosne i Hercegovine. Jedna od posebnosti večeri je i profesionalna borba u kategoriji kickboksa gdje će nastupiti žene, a u uvodnom dijelu će biti i četiri borbe juniora.

Osim toga, gost večeri bit će Taekwondo klub ”Poskok Kočerin” koji će u 20 minuta vršiti demonstracije, odnosno  promociju ovog borilačkog sporta.

Navedene borbe sigurno će biti užitak za gledati. U Široki Brijeg nam stižu svi vrhunski borci koji se već određeno vrijeme pripremaju za ovaj jedinstven borilački spektakl. Ovo je prvi ovakav turnir u Širokom Brijegu, a sigurni samo da će postat tradicija. Ovim putem pozivamo publiku da dođe u što većem broju i sudjeluje u promociji borilačkog sporta na našim prostorima, poručili su organizatori.

10. prosinca nas očekuje pravi borilački spektakl

Karte za Golden glory su već u pretprodaji i mogu se pronaći u kafićima Nest i Benedickt te u Hotelu Park Široki Brijeg. Organizator događaja je Širokobriježanin Antonio Lasić koji će se 10. prosinca također boriti u Hercegovina Areni.

Borilački spektakl održat će se 10. prosinca s početkom u 19:00 sati. 

*Sponzorirani članak