Globalsoft Code Camp – Besplatna radionica web programiranja

Želite li naučiti web programiranje, ali ne znate odakle početi?

Student ste, zaposlena osoba ili osoba koja mijenja karijeru i želite unaprijediti vještine programiranja? Onda imamo savršenu priliku za vas!

Počevši od travnja 2023., održavat ćemo besplatnu radionicu web programiranja za pojedince koji žele naučiti osnove web razvoja. Naša radionica namijenjena je svima sa završenom srednjom školom i nekim osnovnim znanjem o programiranju.

Tijekom radionice, koja će trajati 3 sata, 3 dana u tjednu, tijekom dva mjeseca, naši iskusni programeri podijelit će svoje znanje i iskustvo s odabranim kandidatima. Naučit ćete osnovna pravila razvoja i razviti aplikaciju koristeći frontend i backend tehnologije.

Na kraju radionice moći ćete izraditi vlastiti projekt kojim ćete dokazati naučeno, a koji ćete kasnije moći koristiti u svom fakultetskom obrazovanju ili obogatiti svoj portfolio za bolje rezultate na tržištu rada.

Što je potrebno za sudjelovanje?

Najprije pošaljite prijavu i životopis do 23. ožujka na e-mail: [email protected] s naznakom ”Prijava za radionicu”. Bitno je imati volju za učenjem i osnovno znanje o principima programiranja.

U slučaju da broj prijava premaši raspoloživi kapacitet, prednost će imati kandidati s osnovnim predznanjem i razumijevanjem načela programiranja u odnosu na one bez osnovnog znanja.

Ova radionica izvrsna je prilika za sve one koji žele ući u svijet programiranja, unaprijediti svoje vještine i naučiti nešto novo. Ne propustite priliku naučiti web programiranje, izravno od naših iskusnih stručnjaka. Prijavite se danas i počnite svoje putovanje – da postanete web programer.

*Sponzorirani članak