Elektroprivreda pokrovitelj i Dana narcisa u Mostaru

Nakon jučerašnje manifestacije u Širokom Brijegu, pod pokroviteljstvom JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar  danas je obilježen Dan narcisa i u Mostaru.

„Svijedoci smo da sve više žena oboljeva od malignih bolesti, a vrlo često im nije dostupna adekvatna  zdravstvena zaštita. Zbog toga se divim članicama Novog pogleda, što kroz svoj rad pomažu ženama na sve moguće načine da se suoče s bolešču i učine sve da tu bolest i pobjede“, kazala je Ivana Bunoza, izvršna direktorica ekonomskih poslova Elektroprivrede HZ HB u obraćanju okupljenima na platou prodajnoga centra Mepas Mall u Mostaru.

Direktorica je naglasila kako Elektroprivreda HZ HB kontinuirano kroz sponzorstva i reklame podupire humanitarne i druge društveno korisne projekte kao što je i ovaj današnji, te je pozvala i sve ostale, posebice osobe iz javnoga života da se aktivnije uključe i sukladno mogućnostima pomognu ovu hvale vrijednu akciju, i tako pridonesu stvaranju kvalitetnijih uvjeta za uspješnije liječenje oboljelih žena.

mo4 mo3 mo2 mo1

Proglasivši manifestaciju otvorenom Ivana Bunoza je poručula „ Pokažimo ovim i svim drugim ženama oboljelim od karcinoma dojke da nisu same. Vjerujem kako bi se većim sudjelovanjem osoba iz javnog života uspjeli stvoriti bolji uvjeti za njihovo uspješnije liječenje.“

Predstavnice Udruge Novi pogled iz Mostara organizirale su prodaju narcisa – cvijeta koji simbolizira život, a prikupljena sredstva iskoristit će za preventivno djelovanje na edukaciji i ranom otkrivanju raka dojke, kao i za konkretnu pomoć već oboljelim ženama.

(www.jabuka.tv)