Ekipu slavnog youtubera snašle nevolje po dolasku u Hrvatsku

Tek što se Hrvatskom proširila vijest da je u Dubrovnik stigao jedan od najpoznatijih youtubera Mr. Beast, sad se šire zabrinjavajuće vijesti o trovanju članova njegove ekipe.

Hrvatskom se poput munje proširila vijest da je Lijepu našu u svrhu snimanja novog videozapisa posjetio jedan od najpoznatijih youtubera na svijetu Mr. Beast, piše Showbuzz.

No, dubrovački mediji sada pišu da se među članovima njegove ekipe proširila zabrinjavajuća vijest. Naime, u Kuparima gdje snima svoj novi video, a natjecatelji razboljeli nakon što su popili vodu s izvora kod napuštenog kompleksa.

Kako pišu, snimanje je zbog toga prekinuto te je nastavljeno nakon nekoliko dana oporavka. Srećom, sve se to dogodilo tijekom priprema.
Videi su inače napravljeni u formi pokazivanja izdržljivosti i snalažljivosti, a sudionici osvajaju značajne novčane iznose. U nekim od njegovih natjecanja nagrade su išle i do 500 tisuća dolara.

Građani već danima javljaju da su putevi, koji vode do hotelskog kompleksa u Kuparima, blokirani.

James je s 13 godina počeo snimati za YouTube, a veliku popularnost doživio je 2017. godine. Na njegovim projektima sudjeluje tim od 250 ljudi, a produkcija je postavljena na zavidnoj razini. Na Youtube kanalu Mr. Beast ima preko 236 milijuna pretplata što ga čini prvim na listi pojedinaca s najviše pretplatnika, a drugi je po broju pretplatnika od svih Youtube kanala.

Veliki dio svog bogatstva vraća zajednici po čemu je poznat, pa je tako do sada donirao milijune dolara organizacijama koje se bave očuvanjem biljnog svijeta, čišćenjem oceana i slično.

(www.jabuka.tv)

Komentari:

  • Jel' nesto novca dao protiv arbortusa, nesto za obitelji, sirocadi, protiv gladi. Ili se on iskljucivo bavi faunom i cistim morem?. Kakav snop, imam vrilo ispred kuce, nek' se napoji bezplatno je.

Zadnje dodano

  • Banner
  • PR

Pogledajte raspored sistematskih pregleda u Domu zdravlja Široki Brijeg

Sistematski pregledi za upis djece u prve razrede na odjelu Školske medicine Doma zdravlja Široki…

26 minuta prije
  • Kultura
  • Vijesti

”Matijino stoljeće rata” u Širokom Brijegu

Predstavljanje romana ''Matijino stoljeće rata'' autora Ivana Šimića iz Gruda bit će održano u utorak,…

37 minuta prije
  • Life
  • LIFESTYLE

Kulturni i kreativni sektor u fokusu konferencije u Ljubuškom

Kulturni i kreativni sektor posljednjih nekoliko godina doživljava snažan uzlet u cijeloj Europi, a razvoj…

40 minuta prije
  • Magazin
  • Zanimljivosti

Dječak nastupom u vrtiću oduševio i Baby Lasagnu

Baby Lasagna osvaja sve nevjerojatno zaraznom pjesmom, a u moru videa na pjesmu Rim Tim…

57 minuta prije
  • Vijesti

Konačno proradili semafori na kritičnom raskrižju u Mostaru

[gallery ids="685182,685186,685180,685179,685185,685183,685181,685187,685184"] Na raskrižju cesta M-17 s M-17.4, na sjevernom ulazu u Mostar, u petak…

1 sat prije
  • Vijesti

Više od 10 milijuna maraka za dječji dodatak u FBiH

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike obavještava korisnike federalnog dječjeg doplatka da su uneseni nalozi…

2 sata prije