Dvije prometne nesreće u Grudama: Jedna osoba poginula, a jedna ozlijeđena – Jabuka.tv

Dvije prometne nesreće u Grudama: Jedna osoba poginula, a jedna ozlijeđena

Jedna osoba poginula je u prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima dogodila na području Gruda.

O svemu se oglasio i MUP ŽZH:

Dana 05.04. u 16:32 sati Dom zdravlja Grude izvijestio je PU Grude da se u mjestu Gorica – Zavala dogodila teška prometna nesreća, a ubrzo je dežurni liječnik Doma zdravlja Grude izvijestio da je u prometnoj nesreći jedna osoba smrtno stradala. Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici PU Grude izišli su na lice mjesta i isto osigurali te o svemu izvijestili dežurnog županijskog tužitelja.

Očevid su izvršili dežurni županijski tužitelj i policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Grude. Izvršenim očevidom utvrđeno je da je R. M. (24), s područja općine Grude, upravljao motornim vozilom markeVW Golf, bez registarskih oznaka, a s njim se u vozilu kao suvozač nalazio 20-godišnjak s područja općine Grude. Prometna nezgoda dogodila je se na travnatoj površini tako što je vozač izgubio kontrolu nad vozilom koje se potom prevrnulo pri čemu je vozač dobio teške i po život opasne povrede, od kojih je podlegao, suvozač je zadobio tjelesne ozljede za sada neutvrđenog stupnja a na vozilu je nastala veća materijalna šteta.

Još jedna prometna nesreća dogodila se u kasnim poslijepodnevnim satima na izlazu iz Gruda na lokalitetu Pešija.

Kako doznaje portal Jabuka.tv, ozlijeđen je moticiklist koji se sudario s automobilom te je vozilom Hitne medicinske pomoći Grude prevezen u SKB Mostar.

(www.jabuka.tv)