Duga tehna otvorila novu modernu poslovnicu u Širokom Brijegu

Duga – tehna koja već skoro jedno desetljeće uspješno posluje na području Širokog Brijega u srijedu je otvorila novu, veću i moderniju poslovnicu.

Njihova nova adresa je Obilazna cesta br. 24 (Zgrada poliklinike Šantić).

Svi posjetitelji će na novoj lokaciji pronaći više od 7000 artikala koji mogu olakšati Vaš svakodnevni rad i održavanje Vaših objekata i opreme.

U našoj novoj i suvremenoj poslovnici pronaći ćete sve što Vam je potrebno za uređenje, renoviranje, adaptaciju ili održavanje Vašeg doma ili poslovnog prostora, ističu iz Duge Tehna.

Uvjerite se i sami kako možete pronaći sve od široke palete jednostavnih i ekonomičnih, ali i visoko dekorativnih boja za zidove namijenjenih našim krajnjim korisnicima, proizvoda za sanaciju građevina pa do vrlo zahtjevnih kemijski i mehanički otpornih boja namijenjenih industrijskom okruženju.

U sklopu naše poslovne jedinice u Širokom Brijegu očekuje Vas odlična usluga i visoko tehnički educirano osoblje, koje će Vam dati najbolje savjete za sve Vaše upite, ističu iz Duga Tehna.

U maloprodaji u Širokom Brijegu možete koristiti uslugu tehničko – dizajnerskog savjetovališta, kompjuterskog nijansiranja, a u novoj poslovnoj jedinici se posebno ističe i bogat showroom dizajnerskih rješenja za uređenje interijera.

Povodom preseljenja na novu lokaciju za sve kupce Duga tehna je osigurala popust od 15% na cijelokupan asortiman te poseban popust od 20% na fasadne sustave u prvom danu kupovine, a posebni pokloni podijeljeni su prvih 100 kupaca u novoj poslovnici.

Posjetite i Vi novu modernu poslovnicu Duga Tehna na širokobriješkoj Obilaznici i pronađite nešto za svoj dom.

Posjetite i web stranicu Duga Tehna

*PR članak