Duga-tehna d.o.o. Čitluk djelatnicima isplatila 1.080 KM

U skladu sa pozitivnom politikom kompanije, te brigom o svojim djelatnicima, Duga-teha doo Čitluk je je 23.12.2022, sukladno ”Uredbi o pomoći stanovništvu uslijed rasta indeksa potrošačkih cijena” od Vlade Federacije BiH od 13.07.2022. godine, izvršila isplatu jednokatne novčane potpore za svih 58 djelatnika, u iznosu od 1080KM.

Uprava Duga-tehne je svjesna da su u posljednjoj godini troškovi života u svim segmentima povećani, te je ovo samo još jedan vid financijske pomoći našim djelatnicima koju smo pokazali kroz ovu, a i prethodne godine, a tako ćemo nastaviti djelovati i u budućnosti, istakao je direktor tvrtke Davorin Dodig.

Tvrtka Duga-tehna koja postoji više od 30 godina, te je u tom periodu postala vodeći domaći proizvođač boja, lakova i fasada u Bosni i Hercegovini, i na ovaj način željela je ukazati na ustrajnu borbu za svako radno mjesto i bolje uvjete rada uposlenih.

Duga-tehna ovim potezom, svojim djelatnicima je uljepšala predstojeće blagdane, te se nadaju da će sljedeća godina biti ekonomski stabilnija za poslovanje.

Na tragu pozitivnog pogleda na budućnost je i novogodišnja želja ove kompanije: nastaviti sa stvaranjem novih vrijednosti, te unaprijediti postojeća i otvoriti mogućnost za otvaranje novih radnih mjesta.

(www.jabuka.tv)