Druženje Mepasovih poslovnica u Sarajevu u znaku sportskih igara | Jabuka.tv

Druženje Mepasovih poslovnica u Sarajevu u znaku sportskih igara

Prošlog vikenda Mepas d.o.o. je organizirao sportsko druženje za svoje uposlene u Hotelu Hills u Sarajevu.

Tijekom tri dana druženja preko 250 djelatnika Mepasa imalo je priliku uživati u sportskim igrama, opuštati se na bazenima te se zabaviti uz večernji program i glazbu.

U sportskim natjecanjima nadmetale su se ekipe u malom nogometu, košarci, odbojci, pikadu, bilijaru, kuglanju, stolnom tenisu, potezanju užeta i mnogim drugim aktivnostima.

Sportskog duha nije nedostajalo, a prilika da se snage odmjere s kolegama iz drugih poslovnica pokazala se kao odličn motivator za sudjelovanje na igrama.

Sportske igre bile su vrlo zabavne i uzbudljive

Kolege iz Tuzle, Sarajeva, Banjaluke, Bihaća i Širokog Brijega ispunili su pozitivnom energijom prelijepo zdanje Hotela Hills u Sarajevu.

Cijela priča vikend druženja upotpunjena je večernjim programom uz grupu Neretva koja je također bila na visini zadatka i napavila atmosferu za pamćenje.

Mepas sa svim svojim tvrtkama u BiH broji preko 500 uposlenih, a svi oni koji nisu bili na sportskim igrama u Sarajevu priliku za provod nisu propustili jer se i u Širokom Brijegu održala večera sa zabavnim programom.

Domjenak u Širokom Brijegu

Uprava Mepasa se na ovaj način željela zahvaliti svojim kolegama na uspješnoj godini i rezultatima koji su postignuti.

*PR članak