Drama dan u Mepas Mallu

Ljeto je već u punom jeku i osim što spremno dočekujemo visoke temperature, spremamo se i na opasno visoke popuste. Da, i ovog desetog u mjesecu je na rasporedu još jedan Drama dan!

Drama Dan izvrsna je prilika da se opremite za vruće ljeto i obnovite garderobu u ugodnom ambijentu u omiljenom shopping centru. Zaplivajte u vrhunskim popustima ljetnih kolekcija i uživajte u izboru najboljih svjetskih poznatih brandova po odličnim cijenama!

Bez obzira želite li ležerne dnevne ili elegantne večernje kombinacije ili vam, možda, trebaju lepršave, lagane haljine u kojima možete prošetati gradskim ulicama, sve to možete pronaći u Mepas Mallu uz super popuste.

Sve pogodnosti Drama Dana možete pogledati na LINKU.

Osim shoppinga, nikako ne propustite kušati ukusnu hranu našeg restorana Prestige ili se odmorite u nekim od naših kafića.

A vrhunski shopping može vas odvesti do vrhunske nagrade – Scott Aspect 750 Mountain Bikea! Kliknite na LINK i doznajte kako možete postati vlasnik ovog atraktivnog bicikla!

Mepas Mall je mjesto najboljeg shoppinga, stoga krenite u lov na najbolje ljetne ponude i uživajte u bezbrižnim ljetnim danima uz odlične popuste!

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu