Dosta posla za policiju: U Mostaru istu večer ukradeni Golf i BMW

U utorak navečer u Mostaru su prijavljene dvije krađe automobila, i to marke VW Golf i BMW.

Policijskoj upravi u Mostaru je prvo prijavljena krađa automobila marke VW Golf V, sive boje. Ovo vozilo bilo je parkirano u Zagrebačkoj Ulici, a policija poduzima sve potrebne radnje u pronalasku vozila.

Istu večer prijavljena je krađa automobila marke BMW 3, crne boje, koji je bio parkiran u Ulici Zrinjskih Frankopana u Mostaru. Također su poduzete sve potrebne radnje.

Tijekom utorka 5. veljače oko 13 sati u mostarskom naselju Bijeli Brijeg lišen je slobode maloljetni M. G. kod kojeg je pronađeno 15 paketića sa sadržajem opojne droge marihuane.

Djelatnici Sektora kriminalističke policije MUP-a HNŽ, Odjela za posebne namjene, oduzeli su mu paketiće sa ovim sadržajem, napravili nad njim kriminalističku obradu te ga nakon toga pustili na slobodu. S navedenim je upoznat i nadležni tužitelj.

Isti dan na području HNŽ-a registrirano je šest prometnih nesreća od čega su na području Mostara bile tri, na području Čitluka dvije i na području Čapljine jedna. Nije bilo ozlijeđenih osoba.

Registrirano je i osam prijava iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ-a, od čega na području Mostara šest, a na području Stoca i području Konjica po jedna.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su dva prekršaja, po jedan na područjima Čitluka i Mostara, stoji u dnevnom izvještaju MUP-a HNŽ-a

(www.jabuka.tv)