Dočekajte Novu 2024. godinu u Hotelu Brotnjo

Proslava koju ne želite propustiti!

Približava se najčarobnija noć u godini! Ako želite proslaviti Novu godinu na spektakularan način, u veselom ozračju i uz raznovrstan glazbeni repertoar, Hotel Brotnjo je pravi izbor za vas!

Doček Nove godine u Hotelu Brotnjo tradicionalno je veseo i zabavan događaj koji privlači goste svih dobnih skupina i koji žele proslaviti Novu godinu okruženi pozitivnom atmosferom, sjajnom glazbom i ukusnom hranom.

Za doček Nove 2024. godine pripremili smo bogatu gastronomsku ponudu koja će zadovoljiti i najprobirljivije nepce.

Hrana će biti poslužena na švedskom stolu, a očekuje vas 70 vrsta toplih i hladnih jela, uključujući mesne i riblje specijalitete. Za ljubitelje slastica, bit će pripremljen i poseban slatki stol sa slasticama iz naše slastičarne.

Konzumacija pića je u neograničenim količinama tijekom cijele večeri.

Naš dobro poznati zabavljač, band Stari Zvonik priprema se donijeti nezaboravan glazbeni spektakl.

Spremite se za putovanje kroz različite glazbene žanrove koji će zadovoljiti svačiji ukus.

Bez obzira jeste li ljubitelj rocka, popa, ili evergreen hitova, Stari Zvonik će vas povesti na glazbeno putovanje koje ćete dugo pamtiti.

Ako želite proslaviti Novu godinu na spektakularan način, u veselom ozračju i uz raznovrstan glazbeni repertoar, Hotel Brotnjo je pravi izbor za vas!

Pripremite se i za dodatno uzbuđenje jer ćemo organizirati tombolu s vrijednim nagradama. Gosti će imati priliku osvojiti nešto posebno i započeti Novu godinu s osmijehom na licu.

Potrudit ćemo se da večer bude ispunjena posebnim trenutcima. Prije ponoći bit će poslužen pjenušac kako bismo zajedno odbrojali posljednje sekunde do ponoći i dočekali Novu godinu.

Nakon toga, band će odsvirati valcer, jer se valcer tradicionalno pleše za doček Nove godine.

Budite sigurni da osigurate svoje mjesto na dočeku Nove 2024. godine u Hotelu Brotnjo.

Rezervacije dočeka Nove godine, kao i rezervacije smještaja možete ostvariti putem:

+387 36 640 036
[email protected]

Ili posjetite naše društvene mreže IG: Instagram Hotel Brotnjo FB: Facebook Hotel Brotnjo

Pripremite se za doček Nove godine koji ćete dugo pamtiti u Hotelu Brotnjo. Veselimo se što ćemo zajedno dočekati 2024. godinu i stvoriti nezaboravne trenutke!

Vaš Hotel Brotnjo

 

*Sponzorirani članak