dm iz predostrožnosti povlači proizvod dmBio papar

S ciljem zaštite potrošača, dm drogerie markt d.o.o. iz predostrožnosti povlači proizvod dmBio papar, crni, cijelo zrno, 70 g.

Riječ je o proizvodu s rokovima trajanja 09/2025 i 11/2025. Povlačenje se ne odnosi na druge proizvode iz dmBio asortimana. Rok trajanja može se vidjeti na poleđini pakiranja.

Razlog povlačenja jeste da je prilikom vlastite kontrole proizvoda zaključeno da se ne može isključiti mogućnost prisustva salmonele u navedenom proizvodu.

Unos namirnice zahvaćene salmonelom može izazvati dijareju, bolove u trbuhu te povremeno povraćanje i blago povišenu temperaturu. Po pravilu navedene tegobe nakon nekoliko dana prođu same. U slučaju težih i dugotrajnijih simptoma potrebno je posavjetovati se s liječnikom.

Sve kupce koji su već kupili navedeni proizvod dm poziva da ga prestanu koristiti te da ga, korištenog ili nekorištenog, vrate u njima najbližu dm prodavnicu gdje će dobiti povrat novca i bez predočenja računa.

Kvaliteta proizvoda i sigurnost kupaca za dm je od velike važnosti. Žalimo zbog ovog događaja i našim kupcima se ispričavamo zbog nastalih neugodnosti, ali i zahvaljujemo na razumijevanju, poručili su iz dm-a.

U slučaju dodatnih pitanja, molimo vas da kontaktirate odjel Nabave dm drogerie markt d.o.o., putem telefona: 033 778 300.

*Sponzorirani članak