Danijela Martinović napokon stiže u Mostar

Nakon dugog niza godina i vrlo uspješne glazbene karijere, Danijela Martinović napokon stiže i u Mostar.

Na radost brojnih ljubitelja Danijelinog lika i djela, baš u najljepše vrijeme godine, Danijela će održati svoj prvi koncert u Mostaru. U Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače 2. prosinca 2022. u 20:00 sati, jedinstvenim koncertom pod nazivom ”Otvoreno srce”, sigurni smo iznenadit će i razveseliti mnoge.

Koncert u predblagdanskom ozračju, ali i povodom 3o godina karijere, prigoda je za sjajnu glazbenu priču koja se ne propušta, Sreća, sloboda, osmijesi i pozitivne vibracije, obilježja su ljubavi između Danijele i njene publike koja traje već tri desetljeća. Svi njeni nastupi su posebne glazbeno scenske priče, dok su odličan provod i atmosfera zagarantirani.

Pamtimo je iz vremena grupe Magazin kojoj se pridružila još davne 1991. i u kojoj je u nekoliko godina imala vrlo zapažene i značajne nastupe. Nakon toga krenula je u samostalnu karijeru, nizala brojne nagrade na festivalima, dobivala priznanja za status pjevačice godine na više od 50 radio postaja diljem regije, a ušla je i u povijest hrvatske diskografije kao najtiražniji izvođač.

Velike uspijehe i značajne nagrade ostvarila je i u Sloveniji i Makedoniji gdje je znala imati i po pet uzastopnih rasprodanih koncerata. Imala je i ulogu u TV showu ”Ples sa zvijezdama”, a pojavila se i kao članica žirija u TV showu ”Zvijezde pjevaju” i to nekoliko godina za redom.

Svestrana Danijela ima i nekoliko autorskih knjiga, a znana je i po tome da se rado odaziva humanitarnom događajima i djelovanju. Nakon tri desetljeća na sceni, brojnih nagrada, predivnih koncerata i međunarodnih nastupa, Danijela s ponosom kaže da je zakoračila u neopisivo razdoblje svoga života. Upravo zbog toga, sasvim neobično i neočekivano, svim je svojim projektima dala naziv ”Neopisivo”.

Ulaznice za ovaj koncert upravo su puštene u prodaju, a možete ih pronaći na blagajni Kosače i u sustavu kupikartu.ba. Tvrtka Alma Ras i mostarski City hotel partneri su koncerta.

(www.jabuka.tv)