Dan žena u Mepas Mallu – Jabuka.tv

Dan žena u Mepas Mallu

Ne postoje riječi kojima možemo zahvaliti ženama za sve ono što one jesu. Svojom toplinom i nježnošću donose sklad i mir kada nam je najviše potreban.

Puno je razloga da s velikim ponosom proslavimo Međunarodni dan žena sa svojim majkama, sestrama, djevojkama i prijateljicama.

Kako bi obilježio ovaj posebni praznik Mepas Mall je za vas pripremio nagradni natječaj. Sve što je potrebno za sudjelovati jest ostvariti kupovinu u centru do 08.03. te osobne podatke i broj računa upisati u Facebook aplikaciju.

Uljepšajte dragim ženama svakodnevnicu uz Philips high end uređaje za njegu. Lumea Prestige IPL i Lumea Advanced aparati za uklanjanje dlačica olakšat će vam borbu s dlačicama, te učiniti kožu glatkom i mekanom na dodir. Philips Epilator serije 8000 pruža moćnu, ali nježnu epilaciju s unaprijeđenim pincetama za mokro i suho brijanje. Uz Philips MoistureProtect Auto Curler vrlo brzo i lako možete napraviti glamuroznu frizuru, zahvaljujući inovativnom sustavu za kovrčanje.

Sigurni smo da će vas svaki od ovih aparata oduševiti, stoga požurite, još stignete sudjelovati i osvojiti vrijedne nagrade koje će sigurno izmamiti osmijeh dragoj ženi.

Svim pripadnicama ljepšeg spola želimo sretan Dan žena!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

*Sponzorirani članak