Dan žena u Mepas Mallu

Proslavite i vi Dan žena s dragim osobama i ne zaboravite im napomenuti koliko su njihova bezuvjetna ljubav, razumijevanje, topla riječ i hrabrost značajne za ovaj svijet. Inspirirani vama i ove svake godine smo se potrudili učiniti vaš dan posebnim. Pozivamo vas da uživate u bogatom programu kojeg smo pripremili za vas, zabavite se i iskušajte svoju sreću u nagradnom natječaju kojeg smo pripremili. Nagrade koje će zasigurno izmamiti osmijeh svakoj ženi pomno su izabrane da zadovolje sve vaše potrebe.

Obilježimo zajedno ovaj međunarodni dan jer u periodu od 10. veljače do 07. ožujka 2017. sve vjerne kupce očekuje nagradni natječaj – Dan žena u Mepas Mallu.

Sve što je potrebno za sudjelovanje je ostvariti kupovinu u iznosu od 20 KM u bilo kojoj radnji u centru. Nakon obavljene kupovine u posebno dizajniranoj Facebook aplikaciji upišite osobne podatke i broj računa te osvojite odlične Philips uređaje i mnoge druge nagrade.

Budite dio našeg nagradnog natječaja jer možda baš vi postanete vlasnici Philips aparata  koji će oduševiti svaku pripadnicu nježnijeg spola, a svakodnevicu učiniti  jednostavnijom, ljepšom i posebnijom. Dan će vašim omiljenim damama savršeno početi uz  omiljeni okus kave i cijeđenog soka spravljen uz Philips Daily Collection aparat za kavu i blender. Najdraže tkanine će biti prozračne i nježne uz Philips Perfect Care glačalo, a koža meka poput svile uz Philips Lumea Prestige uređaj za otklanjanje dlačica.  Sigurni smo da će svaki od ovih aparata oduševiti vaše majke, prijateljice, djevojke i sestre.

Požurite i sudjelujte u našem natječaju, te osvojite vrijedne nagrade i onaj najbolji poklon –  osmijeh drage žene.

Svim pripadnicama ljepšeg spola od srca želimo sretan i lijep Dan žena!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu