Dan žena u Mepas Mallu

Vrijeme ljubavi i dan žena je pred nama, a u Mepas Mallu ga želimo obilježiti na poseban način uz vrijedne nagrade i lijepa iznenađenja.

Svaki dan, a posebno na ovaj jedinstveni dan važno je biti ženstvena i njegovana, a savršen saveznik ženske ljepote i dobrog osjećaja su Philips beauty uređaji.

Sigurno u svojoj blizini imate posebnu ženu kojoj se divite, čija vas snaga, upornost i ženstvenost inspiriraju. Kako bi ih podsjetili koliko nam znače ponekad je dovoljan samo cvijet ili topli zagrljaj, ali kada tražimo poklon za dragu ženu onda želimo da to bude nešto što će joj koristiti dugo vremena.

Kako bismo obilježili ovaj poseban dan, u periodu od 10. veljače do 8. ožujka 2024. sve posjetitelje očekuje nagradni natječaj Dan žena u Mepas Mallu (https://bit.ly/dan_zena_2024). Obavite kupovinu u minimalnom iznosu od 20KM i osvojite High-end Philips beauty uređaje.

Lumea IPL i Lumea Advanced IPL aparati su za nježno i dugotrajno uklanjanje dlačica za savršeno glatku i kožu mekanu na dodir.

Najbrži su i najučinkovitiji uređaji koje će vaša koža obožavati. Lumea IPL uz umjetnu intelingenciju i SenseIQ tehnologiju prepoznaje vaš tip kože i tretman prilagođava vama. Upravo zato možete bez straha odstranjivati dlačice i na osjetljivim područjima i uživati u njezi kao iz kozmetičkih salona.

Oduševit će vas uređaj za stiliziranje kose bez oštećenja toplinom uz tehnologiju ThermoShields koja ravnomjerno raspoređuje toplinu preko ploča, sprječavajući pritom pregrijavanje kose od korijena do vrhova. Dvostruka njega ionima za sjajnu i glatku kosu bez statičkog elektriciteta.

Uz malo sreće možete osvojiti i Philips Epilator serije 8000, moćna epilacija za noge i tijelo za uporabu na mokroj ili suhoj koži. Epilator serije 8000 je prvi epilator na svijetu s keramičkim diskovima za još udobniju epilaciju. Upotrebom tehnologije Double Action hvata čak i najkraće dlačice za glatkoću kože koja traje tjednima.

Zato požurite i sudjelujte nagradnom natječaju Dan žena u Mepas Mallu i osvojite Philips vrijedne nagrade i onaj najbolji poklon, osmijeh drage žene.

Nagradni natječaj podržali su Techno Shop i Philips.

Svim pripadnicama ljepšeg spola želimo sretan i lijep Dan žena!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

*Sponzorirani članak