Čitluk dobiva Sport Reality radnju

Sport Reality asortiman će od 15. prosinca 2022. biti dostupan i u Čitluku u centru Gallery Mall (Broćanski trg br.1). Nova ponuda, drugačiji enterijer i sjajne cijene očekuju vas u radnji, na novoj lokaciji.

Od 15. do 18. prosinca povodom otvaranja očekuje vas do 50 % popusta na sve.

Maloprodajni lanac Sport Reality je do sada otvorio skoro 50 maloprodajnih objekata u Bosni i Hercegovini, u kojima je predstavio širok asortiman garderobe podijeljene u nekoliko različitih sportskih linija – za žene, muškarce, tinejdžere i djecu. O

sim Bosne i Hercegovine, Sport Reality ponudu možete proći i u Albaniji, Makedoniji, Crnoj Gori i na Kosovu.

SPORT REALITY PONUDA ZA MUŠKARCE

SPORT REALITY PONUDA ZA ŽENE

Sport Reality je osmišljen s ciljem da prati sportski i urbani stil kupaca uz nastojanje da postigne idealan odnos kvaliteta i cijene. Za drage kupce smo pripremili bogatu ponudu sportske odjeće i obuće poznatih svjetskih brendova.

Otvara se nova Sport Reality radnja radnja s unaprijeđenom ponudom, modernim enterijerom, koja će stanovnicima ovog dijela grada pružiti veliki izbor sportske odjeće i obuće. U radnji možete pronaći i veliki izbor opreme za djecu, male i velike školarce.

SPORT REALITY PONUDA ZA ŠKOLARCE

Uz sjajne cijene i pravi tim ljudi koji vas očekuju sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Dođite 15. prosinca na adresu Gallery Malla, da zajedno proslavimo otvaranje nove prodavaonice u Bosni i Hercegovini koja će biti bogata novom ponudom. Čekamo vas!

*Sponzorirani članak