Caffe bar Azur u Širokom Brijegu – pravo mjesto za druženje s najboljim društvom – Jabuka.tv

Caffe bar Azur u Širokom Brijegu – pravo mjesto za druženje s najboljim društvom

U Širokom Brijegu je u petak, 28. kolovoza otvoren novi caffe bar Azur, koji će, vjerujemo, u kratkom roku postati pravo mjesto za vas i vaše omiljeno društvo.

Novootvoreni kafić imponira svojom prostranošću, ali i ugodnim, toplim i modernim ambijentom, zbog čega ćete rado provoditi svoje slobodno vrijeme u njemu. A vlasnici su posebno ponosni na lijepo uređenu i veliku terasu, na kojoj se možete opustiti i uživati tijekom toplih sunčanih dana.

Ako ste nekad bili u dvojbi gdje bi bilo najbolje otići na poslovni sastanak, kavu ili čaj, ili možda ugodno večernje druženje u paru ili s brojnijom ekipom, onda taj problem više nećete imati. Iz caffe bara Azur će vam zaželjeti toplu dobrodošlicu, a vi ćete se kao gost vrlo rado vraćati iznova i iznova.

Vlasnici novootovrenog kafića Azur posebno su ponosni na veliku, prostranu i lijepo uređenu terasu na kojoj ćete moći uživati u toplim, sunčanim danima

Na otvaranju kafića goste je uz pratnju akustične gitare, zabavio širokobriješki glazbenik Ivan Šušak, a reakcije prvih gostiju bile su i više nego pozitivne i mnogi su od njih poručili kako je caffe bar Azur njihovo novo omiljeno mjesto gdje će ubuduće ispijati kave i ugodno provoditi svoje vrijeme.

Kafić se nalazi u Širokom Brijegu na adresi Trnska cesta 11 i vrlo lako nas možete naći. Stoga, zavirite i vi u naš interijer i ugodno se osjećajte kao naš gost.

Ugodan, topal i moderan ambijent caffe bara Azur imponira svakom gostu

Mi vas rado očekujemo!

*Sponzorirani članak