Bombastična momačka: Objavljeni detalji o mladiću koji je bacio granatu na zabavi

27-godišnji mladić bombu je nabavio ove godine i aktivirao ju je na momačkoj večeri u Kunovcima nedaleko Požege.

Ozlijedio je trojicu muškaraca i sebe. Policija je objavila da je dobio dvije kaznene prijave, zbog dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Svi ozlijeđeni pušteni su iz bolnice.

Pacijenti su otpušteni na kućno liječenje. Radilo se o ozljedama zadobivenim od krhotina ručne eksplozivne naprave i one su lakše, rekao je dr. Ivan Vukoja, prenose 24 sata.

Mladić je, podsjećamo, u četvrtak 17. lipnja nešto prije ponoći bacio bombu na zabavi u dvorištu obiteljske kuće u Kunovcima.

Uslijed aktiviranja eksplozivne naprave ozlijeđena su trojica muškaraca starosti 25, 26 i 64 godine, kao i osumnjičeni.

Svi su imali ozljede od krhotina gelera.

Policijski službenici Policijske uprave požeško-slavonske su dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je počinio kaznena djela “Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom” i “Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari”.

Naime, 27-godišnjak je u četvrtak 17. lipnja 2021. oko 23:30 sati u mjestu Kunovci u dvorištu obiteljske kuće pod utjecajem alkohola aktivirao eksplozivnu napravu čime je izazvao opasnost za život ili tijelo ljudi koji su se u tom trenutku nalazili u blizini. Uslijed aktiviranja eksplozivne naprave ozlijeđena su trojica muškaraca starosti 25,26 i 64 godine, kao i osumnjičeni. Nadalje je utvrđeno da je osumnjičeni 27-godišnjak tijekom 2021. godine neovlašteno nabavio i posjedovao ručnu bombu.

Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog 27-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela “Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom” i “Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari” i predan je pritvorskom nadzorniku.

Na momačkoj pijan bacao bombe, ima ozlijeđenih

(www.jabuka.tv)