Blagdanska čarolija u Mepas Mallu donosi nagrade!

Mepas Mall je ovog tjedna postao središte dobre zabave i blagdanskog duha, dječjega smijeha, najboljih popusta i mnoštva trenutaka sreće. Svakog dana od 19:00 sati Djed Božićnjak čeka mališane da im izmami osmijeh na lice.

Petak je rezerviran za Radionicu Djeda Božićnjaka! Sigurni smo da ste se nekad zapitali kako izgleda jedan dan u radionici Djeda Božićnjaka, a odgovor na to i mnoga druga pitanja vam iz prve ruke mogu dati njegovi vjerni prijatelji – vilenjaci, koji cijelu godinu rade upravo sa Djedom Božićnjakom, i baš oni su zaslužni da Božićno i Novogodišnje vrijeme bude tako čarobno.

Interaktivne igre i plesne koreografije, oslikavanje lica, modeliranje balona, slikanje sa Djedom Božićnjakom i Vilenjacima samo su dio blagdanske čarolije koja vas čeka u petak, 21. prosinca od 18:00 sati na 1. katu Mepas Malla.

Blagdansku čaroliju u Mepas Mallu zaključit će dječja predstava malog Teatra “Bajka o dobrom vitezu” u nedjelju, 23. prosinca od 18:00 sati 1.katu centra. Predstava iznimno zabavnog karaktera sa sobom nosi pregršt smiješnih situacija i zdravog, dječjeg humora, te bitne poruke o istinskim vrijednostima u životu.

Nema sumnje da je centar događanja ovog tjedna upravo u Mepas Mallu, zato i vi budite dio Blagdanske čarolije i zabavite se svakog dana ovog blagdanskog tjedna.

Kad je riječ o najboljim nagradama, ostalo je još malo vremena da sudjelujete u velikom nagradnom natječaju Mepas Mall Shopping Fest, zato požurite i ne propustite priliku za osvajanje fenomenalnih nagrada!

Do nedjelje 23. prosinca 2018. obavite kupovinu u Mepas Mallu i klikom na poveznicu sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite vrhunske nagrade!

Zimski aranžman na prekrasnoj Jahorini u Hotelu Termag uz malo sreće može uljepšati baš vašu zimu. Sretne vijesti stižu i za ljubitelje tehnologije i super mobitela, jer će imati priliku osvojiti fantastični Huawei Mate 20 Pro pametni telefon koji je svojim fenomenalnim karakteristikama oduševio cijeli svijet, a HT Eronet vam pruža priliku da uz malo sreće baš vi postanete njegov vlasnik!

Pandora Reflexions narukvica može usrećiti baš svaku ženu, a ako želite da krasi vaš outfit i čuva vaše uspomene sudjelujte u nagradnom natječaju. Za najudobnije noći i najljepši san svakako se brine Daphne s velikim izborom savršenih posteljina, a jedna upravo takva može krasiti vašu spavaću sobu. Osvojite satensku posteljinu Gelin Home i osigurajte sebi najljepše snove!

Uživajte u mjesecu čarolije u vašem omiljenom centru i provedite nadolazeće blagdane ispunjeni ljubavlju u društvu najbližih, uz mnoštvo čarobnih trenutaka za pamćenje!

Čestit Božić i sretnu Novu godinu želi vam vaš Mepas Mall!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu