Bimaco slavi 29. godina postojanja – Ne propustite neviđene popuste!

Već 29 godina, Bimaco je neodvojivi dio vaših obiteljskih trenutaka, prateći svaki korak vašeg djeteta od prvog osmijeha do prvog dana škole.

Ova godina nije iznimka, i želimo proslaviti s vama, našom dragocjenom obitelji kupaca!

U svijetu gdje se kvaliteta često plaća visokom cijenom, Bimaco je uvijek bio izbor onih koji traže najbolje za svoje najmlađe članove obitelji.

Kao vodeća tvrtka u Bosni i Hercegovini koja se bavi prodajom bebi opreme, igračaka, odjeće i mnogo više, Bimaco je postao sinonim za pouzdanost i kvalitetu.

Uz ekskluzivna prava na distribuciju svjetskih brendova poput Cybex, Maxi-Cosi, Broondo, Boyo i Boombar, svaki proizvod na našim policama predstavlja vrhunsku kvalitetu.

A sada, povodom proslave našeg 29. rođendana, želimo se zahvaliti vama, našoj vjernoj obitelji. Od 8. do 24. rujna 2023. godine, nudimo nevjerojatne popuste do 10% na cijeli asortiman.

Članovi našeg Bimaco kluba, koji već uživaju u brojnim pogodnostima, bit će nagrađeni dodatnim popustom od 10%! Požurite i iskoristite ovu ponudu dok još traje. Ako još niste član, ovo je pravi trenutak da to postanete!

No, budite oprezni! Zbog velike potražnje, neki su proizvodi skoro rasprodani. Ne dopustite da vam omiljeni proizvodi prođu kroz prste. Posjetite bimaco.net i osigurajte svoje popuste.

Bimaco nije samo tvrtka, to je zajednica roditelja koji žele samo najbolje za svoje djece. Hvala vam što ste dio naše obitelji.

Pridružite se proslavi, osjetite radost kupovine i učinite ovaj rođendan posebnim za vas i vašu obitelj!

*Sponzorirani članak