Bavaria 0,0% za 100% podršku Zmajevima

Bavaria, kao ponosni sponzor Nogometnog saveza BiH i službeno pivo reprezentacije BiH, vjeruje u kvalitetu bh. nogometaša te očekuje pobjede na predstojećim kvalifikacijskim utakmicama Europskog prvenstva 2020.

Kako bi pružili svesrdnu podršku u izazovima koji očekuju bh. reprezentativce na utakmicama protiv emomčadi Finske i Italije, iz Bavarie najavljuju nastavak kampanje pod sloganima “Ja bih pobjedu” i “Bavaria 0,0 % za 100 % podršku Zmajevima”.

Cijenimo jedinstvo, predanost, kvalitetu i strast reprezentacije BiH, jer su to vrijednosti na kojim temeljimo naše poslovanje. Želimo pomoći u osiguranju dobrobiti bh. društva i da pružimo podršku sportu, Nogometnom savezu BiH i nogometnoj reprezentaciji BiH, koja danas okuplja najbolje europske i svjetske nogometaše. Cilj nam je kroz nastavak već prepoznatljive kampanje povezati igrače i navijače, jer su upravo navijači 12. igrač Zmajeva, kazao je Vladimir Rosić, menadžer izvrsnosti brendova i potrošača Molson Coors BH, službenog distributera branda Bavaria.

Bavaria, kao internacionalni brand s 300 godina tradicije, zadovoljava i poštuje potrebe svojih potrošača, te u svojoj ponudi nudi kako alkoholno, tako i bezalkoholno pivo. Trenutna kampanja, kroz koju podržava sport i buduće uspjehe bh. reprezentativaca, predstavlja Bavaria 0,0% alkohola (bezalkoholno lager pivo). Cilj je ponuditi premium lager pivo različitim skupinama potrošača, kako bi upotpunili pobjede Zmajeva.

Bavaria u procesu proizvodnje bezalkoholnog piva ne stvara alkohol niti u jednoj fazi proizvodnje, što rezultira okusom jedinstvene punoće sa zajamčenih 0,0% alkohola. Bavaria 0,0% alkohola sastoji se od čiste mineralne vode sa vlastitog izvora pivare u Holandiji, najkvalitetnijeg hmelja, te slada koji potiče iz vlastite sladare.

Poželite sreću Zmajevima u predstojećim utakmicama i nazdravite novim uspjesima uz Bavaria 0,0%! Svoje utiske tijekom utakmica reprezentacije BiH podijelite na društvenim mrežama uz hashtag #jabihpobjedu i #timkojisepamti.

*PR članak