Back to School: Nagradni natječaj Mepas Malla i Techno Shopa

Povratak u školske klupe ubrzo kreće, a Mepas Mall se i ove godine pobrinuo da roditelji i đaci prve dane u školskim klupama dočekaju bezbrižno i veselo!

Savršeni ruksak i bogata ponuda kvalitetnog školskog pribora riješit će vas slatkih briga, a školarci će ih s veseljem nositi tijekom nove školske godine. Učenje će biti zanimljivo, a veseli motivi na pernicama i bilježnicama inspiracija za uspješnu i zabavnu školsku godinu.

Omiljeni centar se i ove godine pobrinuo da pripremi školarce od glave do pete. Uz bogatu ponudu kvalitetne i trendy odjeće, svatko će imati priliku pronaći nešto za sebe. Najbolja oprema, te udobne trenerke i sportske tenisice čekaju da u njima zaigrate mnoge sportove. Za hladne zimske dane očekuju vas udobne čizmice i tople jakne koje će vas oduševiti na prvi pogled. Spremni dočekajte školske dane i učinite ih posebnim.

Ukoliko kupovinu obavite u periodu od 3. do 25. rujna očekuju vas i vrijedne nagrade!

U bilo kojoj radnji u centru ostvarite kupovinu u minimalnom iznosu od 20 KM i sudjelujte u borbi za fantastične nagrade.

Možda se sreća osmjehne baš vama i odvede vas do bogatih nagrada koje je za vas osigurao Techno Shop.

Uz novi laptop ili tablet koji imate priliku osvojiti, školarci će kombinirati igru i učenje, a rješavanje zadataka će biti zanimljivije. Odličan način da djeca razvijaju nova znanja i vještine van učionice i spremni dočekaju nove školske izazove. Kako bi prvi dani škole bili nezaboravni očekuje vas još mnogo poklon paketa koje će svakog razveseliti. Sve informacije o nagradnom natječaju potražite na LINKU.

Neka prvi dani u školskim klupama budu zabavna avantura uz Mepas Mall!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu