B2B BiH – Centralno mjesto firmi i brandova u Bosni i Hercegovini

Skupina mladih IT stručnjaka koristeći IT tehnologije na čelu sa Zoranom Drmaćem okupila se oko projekta pod nazivom B2B BiH – Centralno mjesto firmi i brandova u Bosni i Hercegovini.

Njihov cilje jeste ekonomiji Bosne i Hercegovine ponuditi digitalnu web platformu koja će u potpunosti centralizirati firme i brandove Bosne i Hercegovine, postati sinonim za poslovanje u Bosni i Hercegovini, te postati digitalni predvodnik naše ekonomije na putu modernog i suvremenog načina komunikacije i brandinga. Ekonomiji naše države pružiti ćemo najinovativnija poslovna iskustva i poslovne trendove koji vladaju na međunarodnoj poslovnoj sceni.

Koristeći IT business alate koji su danas vodeći u stvaranju poslovnog identiteta u svijetu, B2B BiH će prije svega generirati i kreirati svježe i pravovremene informacije koje dolaze iz firmi u realnom vremenu, koje će putem vlastitog interaktivnog i dinamičnog business profila zajednički stvoriti digitalnu platformu, a koja će sistematizirati sve poslovne informacije i kroz definirane IT business alate postati Centralno mjesto firmi i brandova u Bosni i Hercegovini sa apsolutno svakog aspekta i potrebe svih ciljnih grupa koji direktno ili indirektno sudjeluju u kreiranju ekonomije naše države.

B2B BiH digitalna web platfroma početi će sa radom 1. rujna 2015. godine, na kojoj će posao naći od 10 do 15 mladih ljudi. Zoran Drmać CEO and founder B2B BiH dodao je da će u skaldu sa daljnim koracima i fazama razvoja projekta javnost naše države biti na vrijeme upoznata.

Također, sve informacije u tijeku implementacije projelta će se moći pronaći na web stranici www.b2bbih.ba gdje će se i nalaziti B2B BiH digitalna web platforma.

(www.jabuka.tv)