Mostar: Automobilom udario djevojčice dok su izlazile iz autobusa

Teška prometna nesreća dogodila se u utorak oko 19:15 sati u mjestu Blagaj kod Mostara.

Vozač osobnog automobila BMW udario je djevojčice prilikom izlaska iz autobusa.

Tri djevojčice i vozač koji ih je udario vozilima hitne medicinske pomoći prevezeni su u obje mostarske bolnice, izjavio je za portal Jabuka.tv glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.

Djevojčice su 2007. godište, dvije su teško ozlijeđene, jedna lakše, ukazuje im se medicinska pomoć i na svu sreću nisu životno ugrožene, rekao je za Klix dežurni županijski tužitelj Županijskog tužiteljstva HNŽ-a za.

Ističe da su očevid na mjestu nesreće obavili policijski službenici i da je vozilo izuzeto te da će se provesti vještačenje.

Jednu od djevojaka hitno s operirali u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar jer je zadobila višestruke prijelome, potvrdili su iz Tužiteljstva HNŽ-a

Vozač je 1945. godište i pružena mu je medicinska pomoć zbog životne dobi u kojoj je, ali nema tjelesne ozljede i nije ugrožen. Kriminalistička obrada će biti provedena i podnesen je izvještaj nadležnom Tužiteljstvu. Nakon što se provedu potrebna vještačenja vidjet ćemo što je točno bilo, ali u svakom slučaju, noćas neće biti lišen slobode i neće biti predložene mjere pritvora, jer nema zakonskih razloga za tako nešto, zaključio je dežurni tužitelj.

(www.jabuka.tv | Foto: Bljesak.info)