Autom usmrtio dijete, a roditelje udarilo drugo vozilo dok su mu pomagali

U prometnoj nesreći u Bijeljini u utorak navečer je smrtno stradalo dijete, jedan vozač uhićen je, a u tijeku je potraga za drugim.

Policijska postaja za sigurnost prometa Bijeljina, u utorak je oko 20:45 sati zaprimila prijavu da je u Bijeljini u Ulici Kulina bana došlo do prometne nesreće. Izlaskom na mjesto nesreće policijski službenici došli su do saznanja da je došlo do dvije prometne nesreće u spomenutoj ulici u razmaku od nekoliko minuta, priopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

U prvoj prometnoj nesreći sudjelovalo je dijete (2007.) koje je bilo u svojstvu pješaka, a koje je smrtno stradalo i nepoznato vozilo i vozač, koji se udaljio s mjesta nesreće.

U drugoj prometnoj nesreći nepoznato vozilo ostvaruje kontakt s ozlijeđenim djetetom i njegovim roditeljima koji su mu na kolniku ukazivali pomoć i udaljava se s mjesta nesreće. Otac djeteta E.H. zadobio je teške tjelesne ozljede kao i majka A.B. , koji su nakon ukazane liječničke pomoći pušteni na kućno liječenje.

Oko 23:00 sata policijski službenici Policijske uprave Bijeljina slobode su lišili osobu P.D. zbog osnovane sumnje da je najvjerojatnije sudjelovala u drugoj prometnoj nesreći.

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva Bijeljina intenzivno rade na rasvjetljavanju i dokumentiranju navedenih prometnih nesreća.

(www.jabuka.tv | Foto: InfoBijeljina.com)