ASA Banka i Mastercard vas vode u čarobni svijet Pariza i Barcelone

ASA Banka u saradnji sa kartičnom kućom Mastercard za kraj godine daje novu pogodnost i nagrađuje svoje klijente kroz nagradnu igru koja će učiniti ovu zimu još zanimljivijom.

Kako na najbolji način završiti tekuću godinu nego putovanjem u čarobni svijet Pariza ili Barcelone. 

Sve što trebate učiniti je koristiti svoju Mastercard platnu karticu ASA Banke za obavljanje transakcija na POS uređajima u iznosu od 50,00 KM ili više tijekom trajanja nagradne igre. 

Što više transakcija, veće su šanse da vas ASA Banka obraduje.

Nagradna igra traje do 07. prosinca 2023. godine, a glavne nagrade su putovanje u Pariz za 4 osobe ili putovanje u Barcelonu za 2 osobe.

Doživite nova iskustva s obitelji ili prijateljima otkrivajući čarolije ova dva europska grada ljubavi te iskoristite priliku za ostvarenje svojih snova plaćanjem Mastercard karticom ASA Banke.

ASA Banka nastavlja predano raditi na ispunjavanju stvarnih potreba svojih klijenata, kontinuirano predstavljajući tržištu jedinstvene i inovativne proizvode, kao i nagradne igre kojima se vjernim klijentima želi zahvaliti na lojalnosti.

Detaljna pravila nagradne igre i informacije o nagradama možete pronaći na službenoj web stranici ASA Banke, kao i na profilima ASA Banke na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

*Sponzorirani članak