Agropet: Poljoprivredna trgovina u Široki Brijeg donijela njemačke standarde

Mladi Širokobriježani pokrenuli su poljoprivrednu trgovinu prema uzoru na njemačke standarde i pet shop.

Posljednjih mjeseci je u hercegovačkoj svakodnevici stalan fokus na priču o odlasku mladih iz države. Čitateljima portala Jabuka.tv danas stiže priča koja s toplijim danima razbija tu negativnu atmosferu.

Naime, četvorica momaka iz četiri širokobriješke mjesne zajednice prosječne dobi od 26 godina pokrenuli su poljoprivrednu trgovinu prema uzoru na njemačke standarde i moderan pet shop. S radom su započeli prije tjedan dana, a pred njima je, nadaju se, uspješna karijera u ovom području.

Svoju ponudu su bazirali na kvalitetnim proizvodima tako da većina asortimana dolazi s etiketom “Made in Germany“, što Širokobriježani svakodnevno prepoznaju.

Agropet trgovina trudi se uz kvalitetne proizvode i pristupačne cijene pružiti i vrhunske savjete tako da su od četiri zaposlenika dvojica po struci agronomi s praktičnim višegodišnjim iskustvom.

U svojoj ponudi imaju sve što vam je potrebno za poljoprivredne radove i uzgoj domaćih životinja te cjelokupnu opremu za kućne ljubimce.

U kvalitetnu ponudu i stručnost zaposlenika možete se uvjeriti ukoliko ih posjetite na Obilaznoj cesti u Širokom Brijegu u radnom vremenu od 07:30 do 18:00 sati.

Galerija s nekoliko fotografija iz trgovine:

*PR članak