Addiko Red Wednesday: Podignite kredit i na poklon dobivate do 500 KM

Addiko banka u srijedu 13. ožujka organizira drugu ovogodišnju Red Wednesday akciju. Postojeći i novi klijenti, koji za kredit apliciraju 13. ožujka, na poklon će dobiti do 500 KM.

Nastavljamo s iznenađenjima za naše postojeće, ali i nove klijente. Nastojimo im omogućiti dodatne pogodnosti u poslovanju s nama. Jedna od tih pogodnosti je svakako Red Wednesday akcija, u okviru koje im ovaj put vraćamo dio novca, istaknula je Belma Sekavić Bandić, članica Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo, i dodala da Addiko banka u Bosni i Hercegovini već četvrti put organizira ovu jedinstvenu akciju, svaki put s izuzetnim uspjehom i odličnim reakcijama klijenata.

Sudjelovanje u Addiko Red Wednesday akciji je vrlo jednostavno: svi oni koji za Addiko Blic gotovinski kredit apliciraju u srijedu 13. ožujka 2019. godine, a kredit im bude odobren i plasiran, dobivaju poklon na svoj tekući račun. Vrijednost poklona ovisi od iznosa odobrenih novih sredstava i može maksimalno biti do 500 KM, naglasio je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Akcija Red Wednesday osmišljena je prema uzoru na globalno poznatu akciju Black Friday, u okviru koje kupci dobivaju posebne pogodnosti prilikom kupovine na određeni dan.

I ovog puta je zahtjev za kredit moguće podnijeti u poslovnici Banke ili putem Kontakt centra (pozivom ili mailom) te putem Facebook stranice Banke “Addiko Bank BiH”.

*PR članak