Promovirana 24. generacija polaznika Policijske akademije FMUP-a

U Policijskoj akademiji Federalnog ministarstva unutarnjih poslova (FMUP) u ponedjeljak, 27. ožujka je upriličena promocija 24. generacije polaznika osnovne policijske obuke.

Uprava policije Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županijeLivno od danas je bogatija za pet mlađih inspektora dok je Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Posavske županije za tri mlađa inspektora, a kojim su nakon uspješno okončane osnovne policijske obuke uručene diplome u Policijskoj akademiji FMUP-a.

Foto: FMUP

Prisutne polaznike u ime federalnog ministra unutarnjih poslova Aljoše Čampare pozdravio je vršitelj dužnosti direktora Policijske akademije FMUP-a Nusret Beširević koji je polaznicima poručio da policijski posao moraju obavljati časno, pošteno i u interesu građana Bosne i Hercegovine.

Vi ste budućnost naše zemlje. U svom poslu držite se slova zakona i interesa građana, rekao je Beširević.

Foto: FMUP

Polaznici osnovne policijske obuke izrazili su visok stupanj zadovoljstva osnovnom policijskom obukom u Federalnom ministarstvu unutarnjih poslova ističući kako će im stečena znanja mnogo pomoći u obavljanju službenih dužnosti, priopćeno je na službenoj web stranici FMUP-a.

(www.jabuka.tv | Foto: FMUP)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.