Zip-up pulover neočekivani trend ove zime

Ako namjeravate odabrati samo nekoliko trendi komada ove sezone, jamčimo da sa zip-up puloverom nećete pogriješiti.

Pomalo neočekivan trend osvojio je ulice svjetskih modnih prijestolnica i postao jedna od glavnih zvijezda modnih fotografija, a činjenica da dopušta raznovrsno kombiniranje outfita, samo je dodatni plus ove modne priče.

Zip-up pulover prečac je do kreiranja chic modne kombinacije

Otkako je prošle godine poznati high street brend “&Other Stories” izbacio ovaj odjevni komad, svi su poludjeli za vestama s patentnim zatvaračem, a ove godine dućane s luksuznom i pristupačnom modom preplavile su brojne varijante praktične veste koja u samo nekoliko sekundi bilo kojem outfitu dodaje izgled koji se opisuje kao luxe street style.

Tako je lako zavoljeti te

Sa zip-up puloverom nema puno brige. Odlično izgleda prebačen preko klasične bijele košulje, tanke dolčevite ili običnog T-shirta, u spoju s ponovno popularnim cargo hlačama, omiljenim trapericama širokih nogavica ili vrećastim hlačama, a podjednako ga vole hlače koje imaju kožnati look, i tajice od debljih materijala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nazife Özcan (@nazifeeozcan)

Modne insajderice rado ga kombiniraju s balonerima, shearling jaknama i oversized kaputima, kreirajući tako idealan slojevit outfit za niske temperature, piše journal.hr

Uskočite na trend!

Ovakvu vestu u online trgovinama lako ćete pronaći pod tagovima “zip-up sweater”, “”half-zip up jumper” ili “polo-zip u jumper”.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.