Novi problemi za Dalića i Hrvatsku: Ostali bez jednog od ključnih igrača

Pojavili su se novi problemi za Zlatka Dalića uoči utakmica hrvatske reprezentacije u Ligi nacija. Otpao je još jedan igrač, i to ključan.

Stoper RB Leipziga Joško Gvardiol neće biti dostupan izborniku i suigračima za sve četiri utakmice u lipanjskom dijelu turnira.

Gvardiol je zbog ozljede mišića trenirao odvojeno proteklih dana, a sada je jasno da neće biti spreman za početak generalnih proba uoči Svjetskog prvenstva u Kataru. Umjesto njega vjerojatno će se aktivirati pretpoziv nekom od igrača sa šire liste.

To bi trebao biti Osijekov Mile Škorić.

Što se tiče ozlijeđenih, Gvardiol neće biti spreman ni za jednu utakmicu. Otišao je na rehabilitaciju i mislim da je to u ovom trenutku najbitnije za njega da bi bio spreman za iduću sezonu. Vrsaljko također neće konkurirati za utakmicu s Austrijom. Modrić će danas trenirati. Vidjet ćemo hoće li krenuti od prve minute, rekao je Vedran Ćorluka na presici.

Podsjećamo, Dalić nije ni zvao Lovrena, koji ne igra pola godine. Otpala su i tri igrača iz napadačkog dijela ekipe – Perišić, Livaja i Musa.

HNS potvrdio: Dvojica igrača otpala Daliću zbog korone

(www.jabuka.tv | Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.