Počela prodaja ulaznica za koncert Dubioze kolektiv u Mostaru

U gustom koncertnom rasporedu Dubioze kolektiv 2.ožujak je rezerviran za Mostar.

U sportsku dvoranu Bijeli Brijeg najveća live regionalna atrakcija stiže iz Splita, gdje će održati veliki koncert u Spaladium areni.

Sudeći prema prvim reakcijama I velikom interesu za njihov koncert u Mostaru, dvorana na Bijelom Brijegu će biti tijesna za sve koji će htjeti uživati u live nastupu po mnogima koncertno najjačeg benda regije.

“Ulaznice puštamo u pretprodaju već danas po jedinstvenj cijeni od 13 KM za parter I tribine, a mogu se kupiti na info pultu Mepas mall-a u Mostaru.Budući da imamo dosta poziva iz Bosne I juga Hrvatske, pustili smo I online prodaju ulaznica preko kupikartu.ba”, kazali su organizatori iz agencije PRimera.
Dakle, “Apsurdistan “ konačno stiže I u Mostar, nakon što je doslovno zapalio cijelu regiju.Rijetko kada smo svjedočili tako jedinstvenoj ocjeni kritike, koja ga nagrađuje najvišim ocjenama I već sada proglašava albumom godine.

Sve novosti vezane za koncert pratite na facebook stranici https://www.facebook.com/PRimera.Mostar i na portalu www.jabuka.tv.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.