Slaven Belupo šokirao Dinamo na otvaranju sezone, zabio i Krstanović

Slaven Belupo je u prvoj utakmici nove, 31. sezone HNL-a priredio veliku senzaciju pobjedom 2:0 na gostovanju kod branitelja naslova Dinama.

Dinamo je u prvenstvo krenuo u miješanom sastavu, no definitivno s jakim snagama, u napadu je počeo Mario Gavranović, a u početnih 11 su bila još tri hrvatska reprezentativca, Livaković na golu te Oršić i Ivanušec u veznom redu.

Koprivničani su pak na Maksimiru s novim trenerom Dejanom Klafurićem željeli doći do prve gostujuće pobjede protiv Dinama nakon više od 15 godina i neočekivano su u tome i uspjeli!

Gosti su poveli nakon velike pogreške Livakovića u 50. minuti, kad je reprezentativni vratar poklonio loptu Ivanu Krstanoviću, a iskusni napadač je bez problema zatresao praznu mrežu. Potvrda pobjede uslijedila je usred Dinamove dominacije, u 85. minuti Bruno Bogojević je iskosa s desne strane pogodio suprotni kut Dinamovog gola za 2:0, piše HRT.

Ni devet minuta sudačke nadoknade nije pomoglo Modrima da izbjegnu šokantni poraz na početku sezone.

(www.jabuka.tv | Foto: Matija Habljak/Pixsell)

4 komentara

  • Napokon stiglo nešto što će i hajdukovce obradovati. Ta neće se radovati svojim pobjedama. A na kraju sezone, Dinamo će opet bježati bolesnicima s Poljuda 20 – 25 bodova.

    • Ti si bolesnik i budala isfrustrirana Hajdukom, tko je uopće spominjao Hajduk, Slavene je dobio i čestitam…..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.