Kramarić nakon pet godina napušta Hoffenheim? Bild objavio cijenu

Andrej Kramarić ugovor s Hoffenheimom ima do kraja sljedeće sezone i ovog ljeta bi mogao promijeniti klub.

U Hoffenheimu je već pet godina, nedavno je srušio klupski rekord po broju ligaških golova u sezoni (19) i spreman je za nove izazove.

Jako sam sretan zbog rekorda i to mi zbilja puno znači, rekao je 29-godišnji Kramarić, ali i dodao nekoliko rečenica koje su zabrinule navijače Hoffenheima. U razgovoru za ZDF zahvalio je suigračima, trenerima i klubu na svemu u proteklih pet godina i poručio da će još vidjeti što će donijeti nova sezona.

Calciomercato tvrdi da su Juventus, Milan, Inter i Roma zainteresirani za Kramarića. Juventus ga je pokušao dovesti još 2015. godine, Milan traži novog napadača jer Mario Mandžukić odlazi, a s Interom ga povezuje ista menadžerska agencija u kojoj je ofenzivac Romelu Lukaku, prenosi Index.

Transfermarkt vrijednost hrvatskog reprezentativca procjenjuje na 32 milijuna eura, a Sport Bild navodi kako je prije krize Hoffenheim za transfer tražio najmanje 25 milijuna eura. Sada ga je spreman prodati za ponudu između 15 i 20 milijuna eura. Prema istom izvoru, Kramarić neće žuriti s potpisom za novi klub, pričekat će Europsko prvenstvo jer vjeruje da će igrama na tom natjecanju privući još više klubova.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.