Teška noć za Darija Šarića: Njegovi Sunsi uvjerljivo poraženi, a dvije situacije ga obilježile

Dario Šarić odigrao je solidnu utakmicu protiv Washington Wizardsa, ali njegovi Phoenix Sunsi uvjerljivo su izgubili, a hrvatski reprezentativac našao se u dvije situacije koje se već dijele po društvenim mrežama.

Sunsi su se propustili ponovno izjednačiti s LA Lakersima na vrhu Zapada porazom 128:107 od Wizardsa, koji su pobjegli s dna Istoka, prenosi Index.hr.

Šarić je za 20 minuta postigao 13 poena (šut 4/8, trice 1/4, slobodna bacanja 4/4), skupio šest skokova, jednu asistenciju i jednu blokadu.

Na njegovu žalost, više od svega dobroga što je napravio pamtit će se potezi njegovih suparnika.

U prvoj četvrtini u obrambenoj tranziciji ostao je na najboljem igraču Wizardsa Bradleyu Bealu, koji ga je izvozao efektnim driblingom, a zatim pogodio otvoreni šut.

U trećoj četvrtini Beal je promašio šut, ali njemački centar Mo Wagner ga je u borbi za poziciju oborio na pod, a zatim se junačkim naporom bacio za loptom i gađao ležećeg Šibenčanina te tako izborio novi napad za svoju momčad.

Šarić u sedam ovosezonskih nastupa ima prosjeke od 10,4 koša i 4,7 skokova za 18 i pol minuta igre, redom najlošije u karijeri.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.