Čović: Jelka Milićević uvrštena u optužnicu iz nečijih političkih potreba

Podizanje optužnice u aferi “Respiratori” nije iznenadilo nikoga, ali je iznanađujuće da se na optuženičkoj klupi našla i ministrica financija Jelka Milićević.

Njoj se na teret stavlja optužba za nesavjestan rad, a to je prokomentirao i predsjednik HDZ BiH Dragan Čović.

Federalna ministrica financija Jelka Milićević u zadnji je tren uvrštena u optužnicu iz nečijih političkih potreba, poručio je čelnik HDZ-a i HNS-a BiH Dragan Čović.

Ističe kako ne sumnja da će vrlo brzo i lako dokazati svoju nevinost.

Pogledajte što je još rekao za RTV Herceg-Bosnu.

Afera “Respiratori”: Podignuta optužnica protiv Novalića, Solaka, Hodžića, ali i Jelke Milićević

(www.jabuka.tv)

28 komentara

  • Ne vjerujem da je ” jungferica “, a ko zna, danas je sve moguće, jer ako vođa kaže da je nevina, može i biti, ko će to znat

  • isto sto je iz necih politickih razloga postavljena na tu funkciju.HDZ je inace jedna jako nevina stranka,nikad nista ukrali i zajebali nisu.

  • ja njemu vjerujem neće on slagat on zna da je nama dobro samo što mi ne znamo on je čovjek od riječi rekao je da će za alu odgovarati krivci i naći će ih on ne bojte se samo ga slušajte

  • Sram vas bilo. Ne sudite, da vam nebude sudeno. Sad bi podvalili jadnoj zeni, i ubacili sve sto je Hrvatsko da bi sebe oprali. A Juda ima kolko hoces.

  • Pustite gdu. na miru. Njih trojica bi na nju prebacili odgovornost prljavih rabota svojih ruku. I zaradili na bolesnima, na nezakonit nacin. Poznajem gdu Jelku kao postenu, iskrenu,i djelima cistu i postenu osobu. Najlakse je prebacit odgovornost na Hrvate, nije im prvi put. Ali Bog je jaci od svakog laznog i zlog sjaja.

  • Ma ko je kurva, to je vrijedanje za koje mozete odgovarati krivicno, bez obzira na slobodu izrazavanja na portalu. To je strasna uvreda.

  • Jasno mi je zašto drug Dobročinitelj drži ovu kravu ovako visoko (procjena vrijednosti SOKO-la i pomoć u privatizaciji / pljački istog), pa ga sad ucjenjuje. Drži ga na “kvačilu”. Nije mi jasno zašto drži onu borovinu Krišto. Možda voli crnogorično / zimzeleno / vazdazeleno drveće.

  • Ko je potpisivao odluku o nabavci? ZNA SE, dotična gospođa. Skuplji su ispali ti neispravni respiratoru nego kajgana sv.Petra. Sad bi narod trebao šutit a sve taj isti narod plaća. Ma nemoj druže Dragane, dosta je bilo. LOPOVI u zatvor i sve konsificirat. LOPOVI nemaju ni naciju ni vjeru, svi su isti. Zato: DOSTA!

  • To nijedan krscanin nece reci. Vrijedat, sve o vama govori vas jako ruzan, vulgaran rijecnik koji nemate pravo nikom upucivati. Jadna djeca koju vi odgajate sa takvim rjecnikom, psovkom, vulgarnim izrazima. Kucni odgoj 0,ma ni nula.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.